Selecteer een pagina

Over mij

Annekatrien

credits foto: Joachim Aelvoet

Hallo,

ik ben Annekatrien Masschelin en ik startte onlangs Studio Mana vanuit mijn persoonlijke zoektocht naar datgene wat er voor mij écht toe doet. 

Na een parcours van een 10 tal jaar in het bedrijfsleven, waarin ik mooie stappen maakte en ook veel heb geleerd, ben ik in 2017 op de spreekwoordelijke muur gebotst. Ik was op, leefde in een paniekerige krampachtigheid en was vooral mezelf volledig kwijt. Stap voor stap voor stap kwam mijn energie terug, waarna ik aan de zoektocht kon beginnen naar wie ik echt ben. En zo ben ik terug aan het komen bij mijn eigen kern, bij mijn waarden en bij dat wat mij drijft.

Als kind was ik altijd al heel actief bezig met anderen. Mijn passie bestond erin om te zorgen voor anderen, en om hen te laten zijn wie ze zijn. Tijdens mijn scoutsjaren bij Akabe, als monitor op kampen en als vrijwilliger in de gehandicaptenzorg... dat waren de momenten dat ik als mijn pure zelf in de wereld stond. Ik was ook als een magneet voor kinderen, hun open geest en vrijheid werkten inspirerend voor mij.

En toch ben ik een richting uitgegaan die daar helemaal niet bij aansloot. Tijdens mijn studies is die eigenheid en dat talent dan ook onder een dikke laag stof komen te zitten.

Tot nu! Want met Studio Mana wil ik een aanbod creëren waarmee ik jou kan helpen om je eigen stroom terug te vinden, zowel voor volwassenen, als voor kinderen en jongeren.

Trust your flow!

liefs,

Annekatrien

Gevolgde opleidingen

  • Hartcoherentiecoach – Louvanie
  • NLP Practitioner – het ontwikkelingsinstituut (nog lopende)
  • Stress en Burnout Coach – Your Coach
  • Talentgedreven werken met Kinderen – Blij met mij Academie
  • Theekransjes (nog lopende)